Tilintekoa

Tags: ,

10 kommenttia - “Tilintekoa”

  1. kaisa Kirjoittaa:

    no hei,
    ei vuosi vieelä ole pulkassa,
    piirroksiasi odotetaan vielä monta!

  2. sami Kirjoittaa:

    joo no, eiköhän niitä vielä tule 🙂

  3. Iida Kirjoittaa:

    Tämä on hauska! Näitä on sun juttuja on kiva lukea kun yks juttu muodostaa aina tuollasen soljuvan kokonaisuuden.:) Katsoin että keväällä menisi myös strippisarjakuvakurssi samaan aikaan torstaisin kun ilmaisu on. Se kiinnostaisi kovin, mutta ehkä käyn loppuun ilmaisun kuitenkin.
    Kertokaapa vielä mulle mitä ootte tehneet, että teidän nimet toimii näissä keskusteluissa linkkeinä teidän sivulle? Tahtoisin myös moisen ominaisuuden käyttöön!

  4. Sanna Kirjoittaa:

    Hienoa Samppa!

  5. sami Kirjoittaa:

    Itsellä tuli ilmoittauduttua jo tuolle jatkokurssille. Painiskelin vähän japanilaisen sivellinkurssin ja ilmaisun jatkokurssin välillä, kun luulin niiden olevan samaan aikaan – vasta Iidan kommentin perusteella hokasin, että sivellinkurssi olisikin tiistaisin. Eli nyt sitten arvotaan joogan ja sivellinkurssin välillä. ARgh!

    Joo nuo omat jutut on tuollaisia plörähdyksiä. Tai kun aloitan sivun, en oikeastaan vielä tiedä millainen viimeisestä kuvasta tulee. Tai voi olla mielessä jokin idea/koukku, mutta se tie sinne syntyy vasta piirtäessä, ja riippuu varmaan siitä miten paperille jää missäkin vaiheessa tilaa. Ruutuihin pakottaminen vaatisi jo enemmän suunnittelua.

    Hassu aktiivisuuden puuska kaikilla. Kaisakin päivitti blogia muutama minuutti sitten.

  6. sami Kirjoittaa:

    Tuohon linkkijuttuun voi auttaa, kun lisää omaan profiiliin Websiten kohdalle sen oman blogin osoitteen.

  7. Iida Kirjoittaa:

    Noniin, kokeillaanpas, toimiiko nyt, kiitti vinkistä! Ja toivotaan että kaikki jatkaa aktiivista päivittelyä koko loman ajan!:)

  8. Iida Kirjoittaa:

    Jes!

  9. enna Kirjoittaa:

    Miekin tungen tänne teidän keskusteluun…Meni ihan plörinäksi koko loppukurssi miulla ja se harmittaa. Kevätkaudelle ilmottauduin kanssa, sitten tormakoidun. Nää on ihan tosihienoja nää sinun jutut, jotenkin niin elastista tuo kynänjälki. Kattelen kaikkien kurssilaisten blogeja, mahtavaa kun kaikilla on niin oma tyyli.

  10. sami Kirjoittaa:

    hei vaan enna! itsellä tämä on ehkä toinen tai kolmas kerta, kun aktivoituu piirtäjänä näin aikuisena, edellisestä kerrasta kun tuli enemmän piirrettyä, ehti kulua ehkä noin viisi vuotta. nyt kun muutaman kuukauden on taas piirrellyt, on hauska huomata, että ne vanhat jutut alkaa taas löytymään sieltä jostakin, hyvässä ja pahassa. jonkinlainen tyyli on selvästi syntymässä (noita pötköukkeleita ja äijänpäitä), mutta sitten kun pitäisi piirtää jokin uusi tilanne tai juttu, onkin jo vaikeampaa.

    jos ensi vuoden kurssikin toteutuu, tässä on kuitenkin ihan mukavasti aikaa kehittää näitä juttuja. plus että sarjakuvakeskuksella törmää tyyppeihin, jotka ihan oikeasti tekee tätä hommaa ja vaikuttaa silti suht normaaleilta ihmisiltä. madaltaa ehkä vähän kynnystä omien juttujen tekemiseen verrattuna siihen, että nykertäisi sarjakuvia yksin jossakin peräkammarissa (<- vaikka näinhän se menee siis käytännössä).

    jeps, keväällä jatketaan!

Jätä vastaus